پیام خود را بنویسید

اخبار شهرستان کلاله : دوره آموزشی باروری جهت پزشکان وماماها در کلاله برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1401/6/20 | 
دوره آموزشی باروری با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان جهت پزشکان وماماهای مرکز بهداشت در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد

 دکتر ابراهیم فدائی مدیر شبکه بهداشت ودر مان در دوره آموزشی باروری در جمع پزشکان و ماماهای مرکزبهداشت در مورد سیاستهای جمعیتی وبیانات مقام معظم رهبری  در مورد تجدید نسل و نیز قوانین حمایت از خانواده که مرتبط با بهداشت می باشد مطالبی بیان نمود.
ضمنا با توجه به حضور پزشکان و ماماها، از طرف مدیر شبکه مجددا و برای چندمین بار، تاکید بر تکمیل واکسیناسیون دوزهای تکمیلی و یادآور کرونا برای کلیه واجدین شرایط علی الخصوص گروههای هدف و مادران باردار، یادآوری شده و تاکید نموده و شناسایی زائرین اربعین که از سفر کربلا به روستا و محل زندگی خود بر میگردند جهت موضوع بیماری یابی (کرونا) با هماهنگی شوراها و دهیاران و.. با عنایت به تقارن با بازگشایی مدارس و دانشگاهها، حتما در دستور کار مراکز خدمات جامع سلامت قرار گیرد و برنامه ریزی لازم در جهت انجام این موضوع در دستور کار مراکز قرار گیرد.
 در ادامه کارشناس برنامه جوانی جمعیت مرکز بهداشت کلاله در خصوص آموزش و مشاوره فرزند آوری و پیشگیری از نازایی اکتسابی وشاخص باروری کلی ،رشدجمعیت و چک لیست های پایش پزشک و مرکز وخانه های بهداشت و چک لیست پایش مدیریتی از برنامه جوانی جمعیت مطالبی بیان کرد.
در  پایان جلسه کارشناسان واحد سلامت خانواده انتظارات هر برنامه(مادران ،میانسالان،سالمندان و کودکان) را جهت پایش وزارتی از مراکز را مطرح نمودند.
ضمنا این جلسه جهت بهورزان در سه گروه در تاریخ های ۲۱و۲۳و۲۸شهریور ماه برگزار می گردد.

 

دفعات مشاهده: 452 بار   |   دفعات چاپ: 146 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 7079 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 2246 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 4073678 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 170248 بازدید